Fjern et arbejdsområde fra din organisation eller kontrakt
Lær hvordan du fjerner et arbejdsområde fra dine organisationsindstillinger kontra hvordan du fjerner det fra din kontrakt.
Denne funktion er kun tilgængelig for brugere på Enterprise-abonnementet med en kontrakt for flere arbejdsområder.
Der er to separate handlinger, du kan foretage i forbindelse med et arbejdsområde i din organisation:
Fjern et arbejdsområde fra dine organisationsindstillinger: Dette fjerner tilknytningen af arbejdsområdet til din organisation i Notions administrator-konsol. Arbejdsområdet vil ikke længere fremgå under din organisations liste over arbejdsområder, og indstillinger og kontroller på organisationsniveau vil ikke længere gælde for det. Fjernelse af et arbejdsområde fra dine organisationsindstillinger fjerner det ikke automatisk fra din kontrakt eller stopper faktureringen.
Fjern et arbejdsområde fra din kontrakt: Dette fjerner arbejdsområdet fra din fakturering med Notion. Du vil ikke længere blive faktureret for det arbejdsområde under din kontrakt. Dette er et separat trin fra at fjerne et arbejdsområde fra dine organisationsindstillinger og skal anmodes om direkte via [email protected] (eller via din salgskontakt).
Sådan fjerner du et arbejdsområde fra dine organisationsindstillinger:
Åbn arbejdsområdeskifteren, og vælg
Administrér organisation.Gå til fanen
General.Vælg flisen
Arbejdsområderfor at se alle arbejdsområder i din organisation.Find det arbejdsområde, du vil fjerne, og vælg
•••ved siden af det.Vælg
Fjern fra organisation, og bekræft.
Når det er fjernet, vil arbejdsområdet ikke længere blive administreret via din organisations indstillinger. Arbejdsområdets ejere får igen fuld kontrol over deres indstillinger.
For at fjerne et arbejdsområde fra din kontrakt med flere arbejdsområder og stoppe fakturering for det, skal du kontakte Notion direkte ([email protected]). Dette kan ikke gøres via organisationsindstillingerne.
Sådan anmoder du om fjernelse af et arbejdsområde fra din kontrakt:
Find Arbejdsområde-ID for det arbejdsområde, du vil fjerne. For at finde det skal du åbne arbejdsområdet, gå til
Indstillinger→ kopiér det Arbejdsområde-ID, der vises der.Kontakt Notion og inkluder:
Skriftlig bekræftelse på, at du ønsker at fjerne arbejdsområdet fra din kontrakt
Arbejdsområde-ID
Navnet på din organisation og arbejdsområdet
Notion vil behandle anmodningen og bekræfte, når arbejdsområdet er blevet fjernet fra din kontrakt.
Tip: Før du anmoder om en fjernelse, skal du sikre dig, at du også har fjernet arbejdsområdet fra dine organisationsindstillinger (hvis relevant) for at sikre, at indstillinger på organisationsniveau ikke længere gælder for det.
Tip: Før du anmoder om en fjernelse, skal du sikre dig, at du også har fjernet arbejdsområdet fra dine organisationsindstillinger (hvis relevant) for at sikre, at indstillinger på organisationsniveau ikke længere gælder for det.
