Del en Worker

I dette hjælpedokument

Lær, hvordan du giver teammedlemmer adgang til en Worker, så de kan forbinde den til Custom Agents eller hjælpe med at administrere den.


Som standard er det kun den person, der oprettede en Worker, der kan redigere den eller tilføje den som en forbindelse. Del en Worker, så teammedlemmer kan forbinde den til en Custom Agent eller hjælpe med at administrere den.

Tilgængeligt med Business- og Enterprise-abonnementer.

Når du deler en Worker, kan du vælge et af to tilladelsesniveauer:

  • Kan forbinde: Forbind Worker til Custom Agents og se grundlæggende detaljer.

  • Fuld adgang: Forbind, rediger, geninstaller og administrer Worker.

  1. Slå Developer Mode til under Indstillinger, og åbn derefter Workers fra udviklersektionen i din sidemenu.

  2. Åbn den Worker, du vil dele.

  3. Klik på Del, og søg efter den person, du vil tilføje.

  4. Vælg et tilladelsesniveau, og klik derefter på Send inviter.

De modtager en notifikation og kan forbinde Worker til Custom Agents. Med fuld adgang kan de også administrere synkroniseringer og webhooks.

  • Ingen gruppedeling. Du kan kun dele med enkelte personer, ikke Notion-grupper eller teams.

  • Workers uden ejer. Hvis den person, der oprettede en Worker, forlader dit arbejdsområde, kan Worker miste sin forbindelse. Hvis dette sker, skal du kontakte en administrator for arbejdsområdet for at slette Worker.


Giv feedback

Var denne ressource nyttig?


Powered by Molteo