Jakaminen ja käyttöoikeudet

Voit jakaa Notion-sivusi asiakkaiden, tiimin jäsenten ja yhteistyökumppaneiden tai internetin kanssa! Tässä käymme läpi, miten voit jakaa sisältöä ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa Notionissa.

Suositut aiheet

Näytä kaikki
 
Jakaminen ja käyttöoikeusasetukset

Ohjeasiakirja

Jakaminen ja käyttöoikeusasetukset

 
Hallitse jäseniä ja vieraita

Ohjeasiakirja

Hallitse jäseniä ja vieraita

 
Muistutukset

Ohjeasiakirja

Muistutukset

 
Tiimitilojen esittely

Ohjeasiakirja

Tiimitilojen esittely

 
Kommentit, maininnat ja reaktiot

Ohjeasiakirja

Kommentit, maininnat ja reaktiot

 
Luo ja hallitse ryhmiä

Ohjeasiakirja

Luo ja hallitse ryhmiä

Suositut oppaat

Näytä kaikki

Usein kysytyt kysymykset

Miksi vieraaksi kutsumani henkilö lisättiin jäseneksi?

Jos jaat sisältöä henkilölle, jonka sähköpostiosoite kuuluu johonkin organisaatiosi sähköpostidomaineista, Notion lisää hänet maksulliseksi jäseneksi eikä vieraaksi. Organisaatiosi domaineihin kuuluvia sähköpostiosoitteita käyttävät henkilöt katsotaan osaksi tiimiä, joten he liittyvät jäseninä. Tämä on normaalia, eikä tilauksesi vierasraja vaikuta siihen.

Vieraat on tarkoitettu organisaation ulkopuolisille henkilöille, kuten alihankkijoille tai asiakkaille. Jos haluat lisätä henkilön vieraaksi, jaa sisältöä sähköpostiosoitteeseen, jonka domain ei kuulu organisaatiosi domaineihin.

Organisaatiosi domaineihin kuuluvat sallittu sähköpostidomain, työtilan omistajan domainia vastaava sähköpostidomain sekä kaikki työtilasi vahvistetut domainit.

Mikä ero on siinä, jos jaat Notion-sivusi linkin avulla kenelle tahansa verkossa verrattuna siihen, kun jaat sen Notion-sivustona?

  • Jos haluat tehdä yhteistyötä asiakkaan kanssa ehdotuksen parissa, kannattaa ehkä käyttää julkista jakolinkkiä.

  • Jos haluat kertoa uusimmista matkoistasi, voit julkaista Notion-sivusi Notion-sivustona. Tämän avulla voit ottaa käyttöön hakukoneindeksoinnin laajemman yleisön tavoittamiseksi, mukauttaa sivusi ulkoasua ja paljon muuta.

Vie-painikkeeni puuttuu, se ei näy missään valikossa.

Ota vienti pois käytöstä-asetus saattaa olla käytössä Suojaus-välilehdellä Asetuksissa vasemmassa sivuvalikossa. Sinun on oltava työtilan ylläpitäjä ja käytettävä työpöytäversiota muuttaaksesi tätä.

Voinko rajoittaa pääsyä tietokannan eri osiin? Voinko tehdä niin, että jotkut ihmiset näkevät tietyt tietokantasivut, mutta eivät muita?

Voit määrittää tiettyjä käyttöoikeuksia henkilöille, jotka on tagattu henkilöominaisuuteen tai Luonut-ominaisuuteen tietokannassasi. Lue lisää tietokantasivun käyttöoikeuksista täältä →

Onko sinulla vieläkin kysymyksiä? Lähetä viesti tukeen
Powered by Molteo