שתף Worker
למדו כיצד להעניק לחברי צוות גישה ל-Worker כדי שיוכלו לחבר אותו לסוכנים בהתאמה אישית או לעזור בניהולו.
כברירת מחדל, רק האדם שיצר Worker יכול לערוך אותו או להוסיף אותו כחיבור. שתפו Worker כדי שחברי צוות יוכלו לחבר אותו לסוכנים בהתאמה אישית או לעזור בניהולו.
זמין בתוכניות Business ו-Enterprise.
כשאתם משתפים Worker, אתם יכולים לבחור אחת משתי רמות הרשאה:
יכול לחבר: חיבור ה-Worker לסוכנים בהתאמה אישית וצפייה בפרטים בסיסיים.
גישה מלאה: חיבור, עריכה, פריסה מחדש וניהול של ה-Worker.
הפעילו את מצב מפתח מתוך
הגדרות, ולאחר מכן פתחו את Workers מהקטע של המפתחים בסרגל הצד שלכם.פתחו את ה-Worker שברצונכם לשתף.
לחצו על
שיתוףוחפשו את האדם שברצונכם להוסיף.בחרו רמת הרשאה, ולאחר מכן לחצו על
שליחת הזמנה.
הם יקבלו התראה ויוכלו לחבר את ה-Worker לסוכנים בהתאמה אישית. עם גישה מלאה, הם יוכלו גם לנהל סנכרונים ו-webhooks.
אין שיתוף קבוצתי. ניתן לשתף רק עם אנשים בודדים, לא עם קבוצות או צוותים ב-Notion.
Workers ללא בעלים. אם האדם שיצר Worker עוזב את סביבת העבודה שלכם, ה-Worker עלול לאבד את החיבור שלו. אם זה קורה, צרו קשר עם מנהל סביבת העבודה כדי למחוק את ה-Worker.
