Sette opp og administrere databasesynkroniseringer

I dette hjelpedokumentet

Alle medlemmer av arbeidsområdet kan opprette databasesynkroniseringer med leverandører som Jira, GitHub og Salesforce. Eiere av arbeidsområdet styrer hvem som kan opprette tilkoblinger, og kan se gjennom eller fjerne alle synkroniseringer.

Hopp til vanlige spørsmål

Eiere av arbeidsområdet kan styre hvem som får opprette tilkoblinger i tilkoblingsinnstillingene. Alle medlemmer unntatt gjester kan opprette en databasesynkronisering med en støttet leverandør, så lenge abonnementet for arbeidsområdet inkluderer synkronisering med leverandøren. Medlemmer kan logge på med egne kontoer og synkronisere data fra kildekontoer de har tilgang til.

Merk: Denne innstillingen styrer hvem som kan opprette interne tilkoblinger, for eksempel dem teamet ditt lager med Workers. Den påvirker ikke hvem som kan opprette databasesynkroniseringer. Eksisterende synkroniseringer administreres på tilkoblingssiden for den aktuelle leverandøren.

Kun arbeidsområdeeiere kan se Administrer-fanen i Innstillinger → Tilkoblinger og endre tilkoblingstilgang.

  1. Åpne Innstillinger.

  2. Velg Tilkoblinger.

  3. Åpne Administrer-fanen.

Administrer-fanen har to deler:

  • Administrer tilkoblinger og tokener: Åpne Alle tilkoblinger for å se gjennom tilkoblinger lagt til av medlemmer av arbeidsområdet, eller Alle personlige tilgangstokener for å se gjennom tokener opprettet av medlemmer.

  • Administrer tillatelser: Konfigurer tillatelser for installasjon av tilkoblinger, tilgang til egendefinerte MCP-servere og hvem som kan opprette interne tilkoblinger.

Denne innstillingen begrenser ikke hvem som kan opprette databasesynkroniseringer. Akkurat nå kan alle arbeidsområdemedlemmer opprette en databasesynkronisering for en støttet leverandør.

  1. Gå til Innstillinger → Tilkoblinger → Administrer, og rull ned til Administrer tillatelser.

  2. Finn Begrens hvem som kan opprette interne tilkoblinger.

  3. Åpne rullegardinmenyen og velg ett av følgende:

    • Alle arbeidsområdemedlemmer: Alle arbeidsområdemedlemmer kan opprette en databasesynkronisering.

    • Kun arbeidsområdeeiere: Kun arbeidsområdeeiere kan opprette en databasesynkronisering.

    • Arbeidsområdeeiere og valgte grupper: Arbeidsområdeeiere og medlemmer av valgte grupper kan opprette en databasesynkronisering.

  4. Hvis du velger Arbeidsområdeeiere og valgte grupper, velg gruppene som skal ha tilgang.

Denne kontrollen er separat fra Begrens hvilke tilkoblinger medlemmer kan installere, som bestemmer hvilke tilkoblinger medlemmer har lov til å installere.

  1. I Innstillinger → Tilkoblinger, åpne Bla gjennom tilkoblinger.

  2. Bruk Søk etter tilkoblinger for å finne en leverandør, eller begrens katalogen ved å bruke Alle kategorier og Alle typer.

  3. Åpne Alle typer og velg Databasesynkronisering for å finne leverandører som støtter databasesynkronisering.

  4. Velg en støttet leverandør, for eksempel Atlassian, GitHub eller Salesforce.

  1. Gå til Innstillinger → Tilkoblinger og åpne Tilkoblet.

  2. Bruk Søk etter tilkoblinger, Alle kategorier eller Alle typer for å finne en tilkobling.

  3. Se på merkingen ved siden av navnet:

    • Bygget av Notion: Tilkobling laget av Notion

    • Intern: Tilkobling laget av teamet ditt, også med Workers

  4. Bruk handlingen som vises ved siden av tilkoblingen, for eksempel Fullfør oppsett, Legg til tjenester eller Administrer, for å fortsette oppsettet eller åpne innstillingene.

Tilkoblet-fanen viser tilkoblinger, ikke enkeltstående databasesynkroniseringer. For å se gjennom synkroniseringene for en leverandør, åpner du Databasesynkronisering i innstillingene for leverandøren og velger Dine synkroniseringer.

Når du har valgt en leverandør:

  1. Velg Databasesynkronisering fra leverandørens tilkoblingstyper.

  2. Åpne Oversikt.

  3. Velg tilkoblingsknappen, for eksempel Koble til Jira.

  4. Følg leverandørens trinn for å logge på og godkjenne tilgang.

Den tilgjengelige konfigurasjonen avhenger av leverandøren. For Jira kan du:

  1. Velg et tilkoblet Jira-nettsted.

  2. Velg hvilke områder i Jira som skal tas med.

  3. Velg hvor mye historikk for arbeidselementer som skal synkroniseres.

  4. Velg egendefinerte egenskaper, eller slå på Synkroniser alle nåværende og fremtidige egendefinerte egenskaper.

  5. Velg Opprett synkronisering.

Åpne leverandørens Databasesynkronisering-innstillinger og velg Dine synkroniseringer. Hver synkronisering viser:

  • Den tilkoblede kildekontoen

  • De valgte ressursene

  • Databasene som er opprettet av synkroniseringen

  • Gjeldende status for hver database

  • Siste synkroniserte tidspunkt

Velg Rediger for å endre konfigurasjonen for synkroniseringen.

Under den første importen kan én database ha statusen Fungerer, mens en annen fortsatt henter inn tidligere data.

  1. Åpne den synkroniserte databasen.

  2. Velg Synkronisert øverst i databasen.

  3. Gjennomgå gjeldende status og tidspunktet under Synkronisert frem til.


Vanlige spørsmål

Påvirker endring av denne tilgangen eksisterende synkroniseringer?

Nei. Tillatelser for tilkoblinger påvirker ikke eksisterende synkroniseringer og begrenser heller ikke hvem som kan opprette nye databasesynkroniseringer. Eksisterende synkroniseringer administreres på leverandørens tilkoblingsside.

Kontrollerer denne innstillingen hvem som kan opprette databasesynkroniseringer?

Nei. Alle medlemmer av arbeidsområdet kan opprette en databasesynkronisering med en støttet leverandør, så lenge abonnementet ditt inkluderer synkronisering med leverandøren. Denne innstillingen styrer hvem som kan opprette interne tilkoblinger, for eksempel dem teamet ditt lager med Workers.

Kan arbeidsområdeeiere redigere eller slette en synkronisering opprettet av et annet medlem?

Ja, arbeidsområdeeiere kan redigere eller slette alle synkroniseringer opprettet av et annet medlem.

Hvilke abonnementer støtter databasesynkroniseringer?

  • Enterprise: Salesforce

  • Business: Jira og GitHub


Gi tilbakemelding

Var denne ressursen nyttig?


Powered by Molteo