Delen en machtigingen

Je kunt je Notion-pagina's delen met klanten, teamgenoten, medewerkers of het internet! Hier bespreken we hoe je content deelt en met anderen samenwerkt in Notion.

Populaire onderwerpen

Alles bekijken
 
Instellingen voor delen en machtigingen

Help-document

Instellingen voor delen en machtigingen

 
Leden & gasten beheren

Help-document

Leden & gasten beheren

 
Herinneringen

Help-document

Herinneringen

 
Introductie tot Teamspaces

Help-document

Introductie tot Teamspaces

 
Opmerkingen, vermeldingen en reacties

Help-document

Opmerkingen, vermeldingen en reacties

 
Groepen maken en beheren

Help-document

Groepen maken en beheren

Populaire handleidingen

Alles bekijken

Veelgestelde vragen

Waarom is iemand die ik als gast heb uitgenodigd toch als lid toegevoegd?

Als je content deelt met iemand die een van de e-maildomeinen van je organisatie gebruikt, voegt Notion diegene toe als betaald lid, niet als gast. Mensen met een e-mailadres op een domein van je organisatie worden tot je team gerekend en dus als lid toegevoegd. Dit is de bedoeling en wordt niet beïnvloed door de gastenlimiet van je abonnement.

Gasten zijn bedoeld voor mensen buiten je organisatie, zoals externe medewerkers of klanten. Om iemand als gast toe te voegen, deel je de content met een e-mailadres dat niet bij een van de domeinen van je organisatie hoort.

De domeinen van je organisatie omvatten een toegestaan e-maildomein, een e-maildomein dat overeenkomt met het domein van de eigenaar van de workspace of een van de geverifieerde domeinen van je workspace.

Wat is het verschil tussen mijn Notion-pagina delen met iedereen op het web via de link en mijn Notion-pagina delen als een Notion site?

  • Als je met een klant wilt samenwerken aan een voorstel, kun je wellicht een openbare link gebruiken.

  • Als je wilt delen over je laatste reizen, kun je je Notion-pagina publiceren als een Notion site. Hiermee kun je zoekmachine-indexering inschakelen om een breder publiek te bereiken, de look-and-feel van je pagina aanpassen, en meer.

Mijn knop Exporteren ontbreekt, deze verschijnt in geen enkel menu.

Mogelijk is de instelling Exporteren uitschakelen ingeschakeld op het tabblad Beveiliging van Instellingen in de zijbalk. Je moet beheerder zijn in je werkruimte en op desktop werken om dit te wijzigen.

Kan ik de toegang tot verschillende onderdelen van een database beperken? Kan ik ervoor zorgen dat sommige mensen bepaalde databasepagina's wel kunnen zien, maar andere niet?

Je kunt specifieke machtigingen toewijzen aan mensen die zijn getagd in een tag-eigenschap of een Gemaakt door-eigenschap in je database. Meer informatie over toegang op databasepaginaniveau hier →

Heb je nog meer vragen? Stuur een bericht naar support
Powered by Molteo