Delning och behörigheter

Du kan dela dina Notion-sidor med kunder, teammedlemmar, samarbetspartners eller internet! Här går vi igenom hur du delar innehåll och arbetar med andra i Notion.

Populära ämnen

Se alla
 
Inställningar för delning och behörigheter

Hjälpdokument

Inställningar för delning och behörigheter

 
Hantera medlemmar och gäster

Hjälpdokument

Hantera medlemmar och gäster

 
Reminders

Hjälpdokument

Reminders

 
Introduktion till teamutrymmen

Hjälpdokument

Introduktion till teamutrymmen

 
Kommentarer, omnämnanden och reaktioner

Hjälpdokument

Kommentarer, omnämnanden och reaktioner

 
Skapa och hantera grupper

Hjälpdokument

Skapa och hantera grupper

Populära guider

Se alla

Vanliga frågor

Varför lades någon jag bjöd in som gäst till som medlem istället?

Om du delar innehåll med någon som använder en av organisationens e-postdomäner lägger Notion till personen som betalande medlem, inte som gäst. Personer med e-postadresser på organisationens domäner räknas som en del av teamet och ansluter därför som medlemmar. Det är så det ska fungera och påverkas inte av abonnemangets gästbegränsning.

Gäster är personer utanför organisationen, till exempel konsulter eller kunder. Om du vill lägga till någon som gäst delar du innehåll med personen via en e-postadress som inte tillhör någon av organisationens domäner.

Din organisations domäner omfattar en tillåten e-postdomän, en e-postdomän som matchar arbetsytans ägares domän eller någon av arbetsytans verifierade domäner.

Vad är skillnaden mellan att dela min Notion-sida med vem som helst på webben via länken och att dela min Notion-sida som en Notion-webbplats?

  • Om du vill samarbeta med en kund kring ett förslag kanske du vill använda en offentlig delningslänk.

  • Om du vill berätta om dina senaste resor kan du publicera din Notion-sida som en Notion-webbplats. Detta gör att du kan aktivera sökmotorindexering för att nå en bredare publik, anpassa utseendet på din sida med mera.

Min exportknapp saknas, den visas inte i några menyer.

Du kan ha inställningen Inaktivera export aktiverad under fliken Säkerhet i Inställningar i sidofältet till vänster. Du måste vara administratör i din arbetsyta och använda datorversionen för att ändra detta.

Kan jag begränsa åtkomsten till olika delar av en databas? Kan jag göra så att vissa personer kan se vissa databassidor, men inte andra?

Du kan tilldela specifika behörigheter till personer som är taggade i en person-egenskap eller i en 'skapad av'-egenskap i din databas. Läs mer om åtkomst på databassidenivå här →.

Har du fortfarande frågor? Kontakta supporten
Powered by Molteo