Asana-tekoäly-yhdistin

Tässä ohjeasiakirjassa

Yhdistä Notion AI Asana-työtilaasi, jotta voit tuoda tietoja tiimeistäsi, projekteistasi ja tehtävistäsi saumattomasti.

Siirry usein kysyttyihin kysymyksiin

Kuka voi yhdistää Asanan Notion AI:hin?

  • Sinun on oltava Notion-työtilan omistaja.

  • Sinulla on oltava Notionin Business- tai Enterprise-Sopimus(tyyppi).

  • Asana Enterprise -asiakkaiden on oltava ylläpitäjiä

Miten yhdistän Asanan?

Asanan yhdistäminen Notion-työtilaasi:

Avaa Notionissa näytön alareunasta Notion AI ja napsauta Kaikki lähteet → Yhdistä sovellukset. Tämä ohjaa sinut kohtaan Asetukset → Notion AI. Napsauta + kohdassa Asana ja seuraa käyttöönoton vaiheita. Älä sulje Notionia asennusprosessin aikana!

Voit valita kahdesta tilasta Asanan yhdistämiseksi:

  1. Enterprise-käyttäjätili mahdollistaa pääsyn kaikille Asana Enterprise -käyttäjille

    • Enterprise-tilityypeissä ylläpitäjien on annettava API-tunnus yhteyden muodostamiseksi. Luo tunnus kirjautumalla Asana-järjestelmänvalvojaportaaliin, siirry kohtaan Sovellukset → Palvelutilit ja lisää uusi palvelutunnus. Nimeä uusi tunnus nimellä ”Notion AI” ja määritä käyttöoikeuksiksi Täydet käyttöoikeudet.

    • Kun tunnus on luotu, kopioi se ja liitä se Notionin syöttökenttään ja jatka.

    • Kun yhteys on luotu, valitse työtila ja jatka sitten.

    • Napsauta Selvä.

  2. Kaikki muut käyttäjätilit, mukaan lukien Personal-, Starter- ja Advanced-käyttäjätilit

    • Muiden tilien kohdalla sinut ohjataan Asanan sivulle, jossa sinua pyydetään myöntämään yhteyden käyttöoikeuden. Napsauta ”Salli”.

    • Kun asennus on valmis, palaa Notioniin.

    • Valitse työtila ja jatka sitten.

    • Napsauta Selvä.

Yhteyden muodostaminen voi kestää jopa 72 tuntia. Voit hallita yhteyttä avaamalla Notion AI:n Asetukset-ikkunassa ja napsauttamalla rataskuvaketta ⚙️ → Asetukset.


Usein kysytyt kysymykset

Mihin tietoihin Notion AI Asana -liitin pääsee käsiksi?

Notion AI voi lukea Asana-työtiloja, käyttäjiä, tiimejä, projekteja ja tehtäviä yhdistetyn käyttäjätilin alta.

Kunnioittaako Notion AI Asana-käyttöoikeuksiani?

Kyllä. Notion AI noudattaa tiukasti olemassa olevia käyttöoikeuksia, kuten Notion AI -tietoturvakäytännöissämme on kuvattu. Käyttäjät voivat luoda sisältöä ja vastaanottaa vastauksia vain työtiloista, projekteista ja tiimeistä, joihin heillä on käyttöoikeus Asanassa.

Onko palvelukäyttäjätili pakollinen Enterprise-asiakkaille?

Ei, mutta se on suositeltavaa. Tämä mahdollistaa sen, että Notion AI voi lukea käyttäjän luomia yksityisiä tehtäviä, joita ei ole linkitetty mihinkään projektiin.

Minulla ei ole Asana Enterprise -käyttäjätiliä, voinko silti muodostaa yhteyden?

Kyllä, kaikki muut Asanan Sopimus(tyyppi)t ovat tuettuja. Käyttäjillä on pääsy vain siihen tietoon, johon heillä on käyttöoikeus.

Mitä tapahtuu, jos muodostan yhteyden käyttämällä ”Kaikki muut Sopimus(tyyppi)t” -vaihtoehtoa?

Jos yhdistät Asanan käyttämällä ”Kaikki muut Sopimus(tyyppi)t” -vaihtoehtoa, liittimen käyttöoikeus rajoittuu siihen, mikä on käytettävissä yhteyden luovalla käyttäjällä.

Notion AI voi lukea vain:

  • Työtilan julkiset projektit

  • Yksityiset projektit, joiden jäsen yhdistetty käyttäjä on

  • Tehtävät, joihin yhdistetyllä käyttäjällä on käyttöoikeus

Notion AI ei voi käyttää:

  • Yksityiset projektit, joissa yhdistetty käyttäjä ei ole jäsen.

  • Kaikki tehtävät, jotka ovat näiden saavuttamattomien yksityisten projektien sisällä.

  • Kaikki yksityiset käyttäjän tehtävät, jotka eivät ole osa mitään projektia.

Tämän seurauksena Notion AI ei voi vastata kysymyksiin tai suorittaa analyyseja sisällöstä, joka on peräisin yksityisistä projekteista, joita yhdistetyllä käyttäjällä ei ole käyttöoikeutta nähdä.

Kuinka kauan integraation valmistuminen kestää ja kuinka pitkälle menneisyyteen se tarkastelee?

Integraation valmistuminen voi kestää jopa 72 tuntia. Kun integraatio on määritetty, se pystyy löytämään projekteja ja tehtäviä, jotka on luotu, katsottu tai muokattu viimeisen vuoden aikana.

Kuinka kauan Notion AI:ltä kestää lukea uusi Asana-sisältö?

Asanassa luodut uudet projektit ja tehtävät ovat yleensä Notion AI -haussa käytettävissä 2 tunnin kuluessa.

Voinko rajoittaa hakuni koskemaan vain Notionia?

Kyllä! Notion AI:ssa napsauta Find in vaihtaaksesi Everything you can access, Notion ja Asana välillä.

Kuka voi käyttää Notion-sisältöä Notion AI:n avulla?

Sinun on oltava sekä Asana-jäsen että Notion-työtilan jäsen, jotta voit käyttää tätä integraatiota. Notion AI yhdistää Asana-jäsenet automaattisesti heidän vastaaviin Notion-käyttäjätileihinsä sähköpostiosoitteen perusteella. Järjestelmä synkronoi käyttöoikeusmuutokset tunnin välein.

Miten Notion tallentaa tai viittaa Asana-tietoihini järjestelmissään?

Projektit ja tehtävät tallennetaan embeddings-muodossa vektoritietokantojen, kuten Turbopufferin, avulla. Nämä embeddings mahdollistavat tehokkaat haut ja vertailut eri tekstien välillä, jotta voimme tarjota tarkkoja ja olennaisia vastauksia kysymyksiisi.

Nämä on tarkastettu perusteellisesti tietoturvatiimimme ja ulkopuolisen tarkastajan toimesta SOC2 Type II -sertifikaatin saamiseksi. Lue lisää tästä artikkelista.

Voinko yhdistää useita Asana-työtiloja Notion-käyttäjätiliini?

Ei tällä hetkellä. Työtilan ylläpitäjä voi yhdistää vain yhden Asana-työtilan yhteen Notion-työtilaan.

Miten voin katkaista Asana-yhteyden Notionissa?

Työtilan Omistajat voivat katkaista Asana-yhteyden avaamalla Notion AI -asetukset Asetukset-valikosta ja napsauttamalla rataskuvaketta kohdassa Asana → Settings → Disconnect.

Mitä Asana-tiedoilleni tapahtuu, jos katkaisen yhteyden?

Notion käsittelee Asana-tietojasi tietojen minimoinnin periaatetta noudattaen. Jos päätät katkaista Asana-yhteyden Notion AI:sta, Asana-sisältösi muuttuu välittömästi hakukelvottomaksi.


Anna palautetta

Oliko tästä resurssista apua?


Powered by Molteo