Poista työtila organisaatiostasi tai sopimuksestasi

Tässä ohjeasiakirjassa

Lue, miten poistat työtilan organisaation asetuksista ja miten poistat sen sopimuksestasi.


Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Enterprise-sopimuksen käyttäjille, joilla on usean työtilan sopimus.

Voit tehdä organisaatiosi työtilaan liittyen kaksi erillistä toimintoa:

  1. Poista työtila organisaation asetuksista: Tämä poistaa työtilan yhteyden organisaatioosi Notionin ylläpitäjäkonsolissa. Työtila ei enää näy organisaatiosi työtilaluettelossa, eivätkä organisaatiotason asetukset ja hallintatoiminnot enää koske sitä. Työtilan poistaminen organisaation asetuksista ei poista sitä automaattisesti sopimuksestasi eikä lopeta laskutusta.

  2. Poista työtila sopimuksestasi: Tämä poistaa työtilan Notionin kanssa tekemästäsi laskutussopimuksesta. Kyseisestä työtilasta ei enää laskuteta sopimuksesi puitteissa. Tämä on erillinen vaihe työtilan poistamisesta organisaation asetuksista, ja sitä on pyydettävä suoraan osoitteesta [email protected] (tai myyntiyhteyshenkilösi kautta).

Työtilan poistaminen organisaation asetuksista:

  1. Avaa työtilan valitsin ja valitse Hallitse organisaatiota.

  2. Siirry Yleiset-välilehdelle.

  3. Valitse Työtilat-ruutu nähdäksesi kaikki organisaatiosi työtilat.

  4. Etsi työtila, jonka haluat poistaa, ja valitse sen vierestä •••.

  5. Valitse Poista organisaatiosta ja vahvista.

Kun työtila on poistettu, organisaatiosi asetukset eivät enää hallitse sitä. Työtilan omistajat saavat takaisin täyden hallinnan työtilansa asetuksiin.

Jos haluat poistaa työtilan usean työtilan sopimuksestasi ja lopettaa sen laskutuksen, sinun on otettava yhteyttä suoraan Notionin tiimiin ([email protected]). Tätä ei voi tehdä organisaation asetusten kautta.

Työtilan poistaminen sopimuksesta:

  1. Etsi poistettavan työtilan tunnus. Löydät sen avaamalla työtilan, siirtymällä kohtaan Asetukset ja Kopioi siellä näkyvän tunnuksen.

  2. Ota yhteyttä Notionin tiimiin ja sisällytä viestiin:

    • Kirjallinen vahvistus siitä, että haluat poistaa työtilan sopimuksestasi

    • Työtilan tunnus

    • Organisaatiosi ja työtilasi nimi

  3. Notion käsittelee pyynnön ja vahvistaa, kun työtila on poistettu sopimuksestasi.

Vinkki: Ennen kuin pyydät poistoa, varmista, että olet poistanut työtilan myös organisaation asetuksista (jos sovellettavissa), jotta varmistat, etteivät organisaatiotason asetukset enää koske sitä.

Vinkki: Ennen kuin pyydät poistoa, varmista, että olet poistanut työtilan myös organisaation asetuksista (jos sovellettavissa), jotta varmistat, etteivät organisaatiotason asetukset enää koske sitä.


Anna palautetta

Oliko tästä resurssista apua?


Powered by Molteo