Synkronoidut tietokannat (vanha versio)
Tuo suosikkityökalusi Notioniin synkronoitujen tietokantojen avulla, niin kaikki tietosi ovat helposti saatavilla yhdessä paikassa.
Tämä ominaisuus on saatavilla Business- ja Enterprise-sopimuksissa.
Tämä artikkeli käsittelee aiempia synkronointeja. Jiran, GitHubin, Asanan ja GitLabin synkronoinnit lakkaavat päivittymästä 30. lokakuuta 2026. Synkronoidut tietokantasi säilyvät Notionissa, mutta niiden tiedot eivät päivity kyseisen päivämäärän jälkeen. Uuden synkronoinnin määrittäminen tarkoittaa aloittamista alusta, joten mikään ei siirry automaattisesti.
Määritä GitHubille ja Jiralle uusi sisäänrakennettu synkronointi. Katso Synkronoi tietoja muista työkaluista Notion-työtilaan.
Katso Asanan kohdalla Yhdistä Asana.
Katso GitLabin kohdalla Yhdistä GitLab.
Synkronoidun tietokannan avulla voit synkronoida tietoja muista alustoista Notionin tietokannoiksi. Synkronointi on jatkuvaa, mutta se toimii vain yhteen suuntaan. Tämä tarkoittaa, että tietojen muutokset on tehtävä alkuperäisellä palvelulla, jotta päivitykset näkyvät Notionissa.
Alustoja ovat:
Jira-taulut ja projektit
GitHub-PR:t ja -ongelmat
Asana-projektit ja -tehtävät
GitLab-yhdistämispyynnöt ja -ongelmat
Lisää sovelluksia tuetaan tulevaisuudessa!
Opi, miten voit käyttää synkronoituja tietokantoja tiimien välisten siilojen murtamiseen:
Lue täältä →, miten määrität synkronoidun tietokannan Jiralle ja mitä muuta voit tehdä Jira-yhteydellämme.
Määritä GitHub-synkronointi, jotta voit tuoda pull-pyyntöjä, tehtäviä tai molempia Notioniin. Valitse määrityksen aikana, mitä tuot. Lue lisää ohjeesta Yhdistä GitHub Notioniin →
Asanan vanhempi synkronointi lakkaa päivittymästä 30. lokakuuta 2026. Jos haluat pitää Asanan yhdistettynä sen jälkeen, katso Yhdistä Asana.
Synkronoidun tietokannan luominen Asanalle:
Avaa projekti Asanassa ja kopioi projektin linkki. Varmista, ettet kopioi vain selaimen osoiterivillä olevaa linkkiä.
Liitä linkki Notion-sivulle ja valitse
Paste as database.Jos et ole vielä tehnyt niin, sinua pyydetään kirjautumaan sisään ja yhdistämään Asana-käyttäjätilisi Notioniin.
Synkronoitu tietokanta luodaan /taulukkonäkymä-näkymässä, ja kaikki Asana-ominaisuudet lisätään automaattisesti.
Tietokanta alkaa täyttyä automaattisesti ja jatkaa synkronoitumista, jos siirryt pois sivulta.
Huomio: Synkronoidut tietokannat toimivat vain yhteen suuntaan, mikä tarkoittaa, että muutokset on tehtävä lähdejärjestelmässä (Jira, GitHub, Asana), jotta päivitykset näkyvät Notionissa.
Voit lisätä minkä tahansa Notion-ominaisuuden synkronoituun tietokantaan. Tässä on kaksi tärkeää seikkaa, jotka kannattaa huomioida lisäyksen yhteydessä.
Jos ominaisuus poistetaan kolmannen osapuolen sovelluksesta (esim. poistat tehtävän Jirassa), vastaava synkronoidun tietokannan rivi ja kaikki ominaisuudet poistetaan. Ne ovat nähtävissä roskakorissa, jotta voit tarkistaa, mitä on poistettu, mutta niitä ei voi palauttaa.
Jos lisätyllä Notion-ominaisuudella on sama nimi kuin jollakin kolmannen osapuolen ominaisuudella (Jira, GitHub, GitLab tai Asana), kyseinen ominaisuus ei synkronoidu.
Käytätkö GitLabia? GitLabin vanhempi synkronointi lakkaa myös päivittymästä 30. lokakuuta 2026. Jos haluat rakentaa synkronoinnin uudelleen workerin avulla, katso Yhdistä GitLab.
