Databasesynchronisaties instellen en beheren

In dit help-artikel

Elk workspacelid kan databasesynchronisaties maken met providers zoals Jira, GitHub en Salesforce. Workspace-eigenaren beheren koppelingsmachtigingen en kunnen elke synchronisatie bekijken of verwijderen.

Ga naar Veelgestelde vragen

Elk workspacelid dat geen gast is, kan een databasesynchronisatie maken voor een ondersteunde provider, zolang het abonnement van de workspace de synchronisatie van die provider bevat. Leden kunnen inloggen met hun eigen accounts en gegevens synchroniseren vanuit bronaccounts waartoe ze toegang hebben.

Opmerking: Deze instelling bepaalt wie interne koppelingen kan maken, zoals de koppelingen die je team met Workers bouwt. Deze instelling verandert niet wie databasesynchronisaties kan maken. Bestaande synchronisaties beheer je via de koppelingspagina van de betreffende provider.

Alle workspace-eigenaren kunnen het tabblad Beheren zien in Instellingen → Verbindingen en verbindingsmachtigingen wijzigen.

  1. Open Instellingen.

  2. Selecteer Koppelingen.

  3. Open het tabblad Beheren.

Het tabblad Beheren heeft twee onderdelen:

  • Verbindingen en tokens beheren: Open Alle verbindingen om verbindingen te bekijken die door werkruimteleden zijn toegevoegd, of Alle persoonlijke toegangstokens om tokens te bekijken die door leden zijn gemaakt.

  • Machtigingen beheren: Configureer machtigingen voor het installeren van koppelingen, toegang tot aangepaste MCP-servers en wie interne koppelingen kan maken.

Deze instelling beperkt niet wie databasesynchronisaties kan maken. Op dit moment kan elk workspacelid een databasesynchronisatie maken voor een ondersteunde provider.

  1. Ga in Instellingen → Koppelingen → Beheren naar Machtigingen beheren.

  2. Zoek Beperken wie interne koppelingen kan maken.

  3. Open het vervolgkeuzemenu en kies een van de volgende opties:

    • Alle workspac eleden: Elk workspacelid kan een databasesynchronisatie maken.

    • Alleen workspace-eigenaren: Alleen workspace-eigenaren kunnen een databasesynchronisatie maken.

    • Workspace-eigenaren en geselecteerde groepen: Workspace-eigenaren en leden van geselecteerde groepen kunnen een databasesynchronisatie maken.

  4. Als je Workspace-eigenaren en geselecteerde groepen kiest, selecteer dan de groepen die toegang moeten krijgen.

Deze instelling staat los van Beperken welke koppelingen leden mogen installeren, waarmee wordt bepaald welke koppelingen leden mogen installeren.

  1. Open Door koppelingen bladeren in Instellingen → Koppelingen.

  2. Gebruik Snelzoeken in koppelingen om een provider te vinden, of verfijn de catalogus met Alle categorieën en Alle typen.

  3. Open Alle typen en selecteer Databasesynchronisatie om aanbieders te vinden die databasesynchronisaties ondersteunen.

  4. Kies een ondersteunde provider, zoals Atlassian, Github, of Salesforce.

  1. Open Verbonden in Instellingen → Koppelingen.

  2. Gebruik Snelzoeken in koppelingen, Alle categorieën of Alle typen om een koppeling te vinden.

  3. Controleer het label naast de naam:

    • Gemaakt door Notion: Een koppeling gemaakt door Notion.

    • Intern: Een koppeling die je team heeft gemaakt, ook met Workers.

  4. Gebruik de Actie die naast de koppeling wordt getoond, zoals Setup voltooien, Services toevoegen of Beheren, om de setup voort te zetten of de instellingen te openen.

Het tabblad Verbonden bevat koppelingen, geen individuele databasesynchronisaties. Om de synchronisaties voor een aanbieder te bekijken, open je de databasesynchronisatie-instellingen van die aanbieder en selecteer je je synchronisaties.

Na het selecteren van een provider:

  1. Selecteer Databasesynchronisatie bij de koppelingstypen van de provider.

  2. Open Overzicht.

  3. Selecteer de knop om te koppelen, zoals Jira koppelen.

  4. Volg de stappen van de provider om in te loggen en toegang goed te keuren.

De opties hangen af van de provider. Voor Jira kun je:

  1. Kies een verbonden Jira-site.

  2. Selecteer de Jira Spaces die je wilt opnemen.

  3. Kies hoeveel geschiedenis van werkitems je wilt synchroniseren.

  4. Selecteer aangepaste eigenschappen, of schakel Alle huidige en toekomstige aangepaste eigenschappen synchroniseren in.

  5. Selecteer Synchronisatie maken.

Open de instellingen voor Databasesynchronisatie van de provider en selecteer Je synchronisaties. Elke synchronisatie toont:

  • Het verbonden bronaccount

  • De geselecteerde bronnen

  • De databases die door de synchronisatie zijn gemaakt

  • De huidige Status van elke database

  • Het laatste tijdstip tot waar gegevens zijn gesynchroniseerd

Selecteer Bewerken om de configuratie van de synchronisatie te wijzigen.

Tijdens de eerste import kan de ene database In orde zijn, terwijl de andere nog Historische gegevens synchroniseert.

  1. Open de gesynchroniseerde database.

  2. Selecteer Gesynchroniseerd bovenaan de database.

  3. Bekijk de huidige status en het tijdstip Gesynchroniseerd tot.


Veelgestelde vragen

Heeft het wijzigen van deze machtiging invloed op bestaande synchronisaties?

Nee. Koppelingsmachtigingen hebben geen invloed op bestaande synchronisaties en beperken ook niet wie nieuwe databasesynchronisaties kan maken. Bestaande synchronisaties beheer je via de koppelingspagina van de betreffende provider.

Regelt deze instelling wie databasesynchronisaties kan maken?

Nee. Op dit moment kan elk workspacelid een databasesynchronisatie maken voor een ondersteunde provider, zolang je abonnement die synchronisatie bevat. Deze instelling bepaalt wie interne koppelingen kan maken, zoals de koppelingen die je team met Workers bouwt.

Kunnen werkruimte-eigenaren een databasesynchronisatie bewerken of verwijderen die door een ander lid is gemaakt?

Ja, workspace-eigenaren kunnen elke synchronisatie bewerken of verwijderen die een ander lid heeft gemaakt.

Welke abonnementen ondersteunen databasesynchronisaties?

  • Enterprise: Salesforce

  • Business: Jira & GitHub


Geef feedback

Was deze bron nuttig?


Powered by Molteo