Een worker delen
Leer hoe je teamgenoten toegang geeft tot een worker, zodat ze deze kunnen koppelen aan Custom Agents of kunnen helpen bij het beheer.
Standaard kan alleen de persoon die een worker heeft gemaakt deze bewerken of toevoegen als koppeling. Deel een worker zodat teamgenoten deze kunnen koppelen aan een Custom Agent of kunnen helpen bij het beheer.
Beschikbaar voor Business- en Enterprise-abonnementen.
Wanneer je een worker deelt, kun je kiezen uit twee machtigingsniveaus:
Kan koppelen: Koppel de worker aan Custom Agents en bekijk basisgegevens.
Volledige toegang: Koppel, bewerk, implementeer opnieuw en beheer de worker.
Schakel Ontwikkelaarsmodus in via
Instellingenen open vervolgens Workers vanuit het gedeelte voor ontwikkelaars in je zijbalk.Open de worker die je wilt delen.
Klik op
Delenen zoek naar de persoon die je wilt toevoegen.Kies een machtigingsniveau en klik vervolgens op
Uitnodigen.
Ze ontvangen een melding en kunnen de worker koppelen aan Custom Agents. Met volledige toegang kunnen ze ook synchronisaties en webhooks beheren.
Geen groepsdeling. Je kunt alleen delen met individuele personen, niet met Notion-groepen of groepen.
workers zonder eigenaar. Als de persoon die een worker heeft gemaakt je workspace verlaat, kan de worker zijn koppeling verliezen. Als dit gebeurt, neem dan contact op met een workspace-beheerder om de worker te verwijderen.
