Ta bort en arbetsyta från din organisation eller ditt kontrakt

I det här hjälpdokumentet

Lär dig hur du tar bort en arbetsyta från dina organisationsinställningar kontra hur du tar bort den från ditt kontrakt.


Den här funktionen är endast tillgänglig för användare med ett Enterprise-abonnemang med ett kontrakt för flera arbetsytor.

Det finns två separata åtgärder du kan vidta gällande en arbetsyta i din organisation:

  1. Ta bort en arbetsyta från dina organisationsinställningar: Detta kopplar bort arbetsytan från din organisation i Notions administratörskonsol. Arbetsytan kommer inte längre att visas under organisationens lista över arbetsytor, och inställningar och kontroller på organisationsnivå kommer inte längre att gälla för den. Att ta bort en arbetsyta från dina organisationsinställningar tar inte automatiskt bort den från ditt kontrakt eller stoppar faktureringen.

  2. Ta bort en arbetsyta från ditt kontrakt: Detta tar bort arbetsytan från din fakturering med Notion. Du kommer inte längre att debiteras för arbetsytan under ditt kontrakt. Detta är ett separat steg från att ta bort en arbetsyta från dina organisationsinställningar och måste begäras direkt via [email protected] (eller via din säljkontakt).

För att ta bort en arbetsyta från dina organisationsinställningar:

  1. Öppna arbetsytaväxlaren och välj Hantera organisation.

  2. Gå till fliken General.

  3. Välj panelen Arbetsytor för att se alla arbetsytor i din organisation.

  4. Hitta arbetsytan du vill ta bort och välj ••• bredvid den.

  5. Välj Ta bort från organisation och bekräfta.

När den har tagits bort kommer arbetsytan inte längre att hanteras av organisationens inställningar. Dess arbetsyteägare får full kontroll över sina arbetsyteinställningar igen.

För att ta bort en arbetsyta från ditt kontrakt för flera arbetsytor och stoppa faktureringen för den, måste du kontakta Notion direkt ([email protected]). Detta kan inte göras via organisationsinställningarna.

För att begära borttagning av en arbetsyta från ditt kontrakt:

  1. Leta upp Workspace ID för den arbetsyta du vill ta bort. För att hitta det, Öppna arbetsytan, gå till Inställningar → Kopiera det Workspace ID som visas där.

  2. Kontakta Notion och inkludera:

    • Skriftlig bekräftelse på att du vill ta bort arbetsytan från ditt kontrakt

    • ID för arbetsyta

    • Namnet på din organisation och arbetsytan

  3. Notion kommer att behandla begäran och bekräfta när arbetsytan har tagits bort från ditt kontrakt.

Tips: Innan du begär ett borttagande, se till att du även har tagit bort arbetsytan från dina organisationsinställningar (om tillämpligt) för att säkerställa att inställningar på organisationsnivå inte längre gäller för den.

Tips: Innan du begär ett borttagande, se till att du även har tagit bort arbetsytan från dina organisationsinställningar (om tillämpligt) för att säkerställa att inställningar på organisationsnivå inte längre gäller för den.


Ge feedback

Var den här resursen till hjälp?


Powered by Molteo