Dela en Worker
Lär dig hur du ger teammedlemmar åtkomst till en Worker så att de kan ansluta den till skräddarsydda agenter eller hjälpa till att hantera den.
Som standard är det bara personen som skapade en Worker som kan redigera den eller lägga till den som en anslutning. Dela en Worker så att teammedlemmar kan ansluta den till en skräddarsydd agent eller hjälpa till att hantera den.
Detta är tillgängligt med Business- och Enterprise-abonnemangen.
När du delar en Worker kan du välja en av två behörighetsnivåer:
Kan ansluta: Anslut Workern till skräddarsydda agenter och visa grundläggande information.
Full åtkomst: Anslut, redigera, omdistribuera och hantera Workern.
Aktivera Utvecklarläge under
Inställningaroch öppna sedan Workers från utvecklaravsnittet i sidofältet.Öppna den Worker du vill dela.
Klicka på
Delaoch sök efter personen du vill lägga till.Välj en behörighetsnivå och klicka sedan på
Bjud in.
De får ett meddelande och kan ansluta Workern till skräddarsydda agenter. Med full åtkomst kan de även hantera synkroniseringar och webhooks.
Ingen gruppdelning. Du kan bara dela med enskilda personer, inte Notion-grupper eller team.
Workers utan Ägare. Om personen som skapade en Worker lämnar din arbetsyta kan Workern förlora sin anslutning. Om detta händer, kontakta en administratör i arbetsytan för att ta bort Workern.
